خوش آمدید به آکادمی ایرسا

اکنون به ما بپیوندید تا به تمام ویژگی‌های ما دسترسی داشته باشید. پس از ثبت نام و ورود به سیستم، می‌توانید موضوعاتی ایجاد کنید، پاسخ‌هایی را به تاپیک‌های موجود ارسال کنید، به اعضای دیگر شهرت بدهید، پیام‌رسان خصوصی خود را دریافت کنید، و موارد دیگر.

پشتیبانی اینترنت

سؤال بپرسید و از انجمن ما پاسخ بگیرید

طراحی وب سایت

به سؤالات پاسخ دهید و در موضوع خود متخصص شوید

ارتباط با ما

کارشناسان ما آماده پاسخ‌گویی به سؤالات شما هستند

کلاه‌برداری اینترنتی به روش ایرانی!

مهندس موسوی

Administrator
پرسنل مدیریت
تاریخ ثبت‌نام
2014-01-12
نوشته‌ها
889
پسندها
0
امتیازها
16
سن
37
محل سکونت
تهران، پاسداران
وب سایت
www.irsapro.ir
«کلاهبرداران اینترنتی روش جدیدی برای فریب شما ابداع کرده اند.»
این در حالی است که اگر کاربران به طور مرتب اطلاعات خود را از منابع تائید شده را به روز کنند، می توانند مجرمان دنیای مجازی را در اجرای نقشه های خود ناکام بگذارند.
در این مقاله قصد داریم شما کاربران عزیز اینترنت را با چند روش رایج کلاهبرداری اینترنتی در ایران آشنا کنیم پس با ما همراه باشید:

به این میگن حقه نیجریه ای!
این شگرد که باعث شد افراد ساده لوح زیادی قربانی حرص و طمع خود شوند به این علت حقه نیجریه ای لقب گرفته است که در آن فرد تبهکار از طریق پست الکترونیکی، ایمیل های فراوانی برای طعمه خود ارسال کرده و ادعا می کند شاهزاده بخت برگشته ای در نیجریه است که از بد ماجرا از سمت خود خلع شده و از آنجا که بدخواهان و دشمنان زیادی دارد می خواهد به صورت پنهانی مبلغ زیادی پول از کشور خارج کند، این شاهزاده تقلبی در ایمیل هایی که برای طعمه خود می فرستد وعده های وسوسه کننده زیادی به قربانی خود می دهد. در این روش فرد کلاهبردار بعد از این که طعمه خود را وسوسه کرد از او می خواهد از طریق تلفن یا فکس با او تماس بگیرد تا اعتمادش بیشتر جلب شود. بعد از این که کلاهبردار مطمئن شد طعمه به دام افتاده، از قربانی خود می خواهد برای انجام مقدمات کار مبلغی به او بدهد تا کارهای اولیه انجام شود، قربانی ها در این روش از 200 تا هزاران دلار خود را از دست می دهند.


اشتباه نکنید!
در این روش کلاهبردار به وسیله ارسال ایمیل یا تماس در شبکه های اجتماعی به طعمه هایش وعده برنده شدن در قرعه کشی را می دهد، به این ترتیب او از قربانیان خود می خواهد مبلغی پول به حسابش بریزند تا او جایزه را برایشان پست کند، اما گرفتن پول همان و کلاهبرداری هم همان.

ازدواج آنلاین=کلاهبرداری آنلاین
در این روش از کلاهبرداری اینترنتی که مجرمان، طعمه های خود را در شبکه های اجتماعی و چت روم ها شکار می کنند با دادن وعده هایی مانند ازدواج، اطلاعات شخصی کاربران را به دست آورده و با تهدید به انتشار آنها از طعمه های خود اخاذی می کنند. مطمئنا شما برخی از این داستان های واقعی را شنیده اید.

جویندگان کار، بهترین طعمه ها
با توجه به آمار زیاد بیکاران در جامعه، گروهی از کلاهبرداران دنیای مجازی برای دست یافتن به اطلاعات طعمه های خود از این شگرد استفاده می کنند. آنها در پوشش بنگاه کاریابی ایمیلی برای قربانی خود ارسال کرده و به او می گویند شغل ایده آلی را برایش پیدا کرده اند.
کلاهبرداران که نیتی جز به دست آوردن اطلاعات سوژه خود ندارند، به همراه ایمیل، فایلی را برای فرد مورد نظر ارسال کرده و از او می خواهند فرم را پر کند. به این ترتیب قربانی بدون این که بویی ببرد، اطلاعاتی مانند شماره حساب، شماره بیمه و مشخصات خود را در اختیار سارقان اینترنتی قرار می دهد.

فروش کالای تقبلی
با همه گیر شدن استفاده از اینترنت، کار خرید و فروش اینترنتی هم رونق گرفته است. امروز سایت های زیادی را در دنیای مجازی می توان دید که انواع و اقسام محصولات موجود در بازار را می فروشند.
در بین این فروشندگان می توان کلاهبرداران دنیای مجازی را هم دید، گروهی از این تبهکاران با فروش اجناس تقلبی به جای اجناس اصل سر مشتری های خود کلاه می گذارند، برای همین توصیه می کنیم از فروشگاه های اینترنتی معتبر و خوشنام خرید کرده و قبل از هر چیز با شماره تلفن ثابتی که به دفتر فروش سایت اینترنتی مربوط می شود تماس بگیرید تا حداقل مطمئن شوید می توانید نام و آدرسی از فروشنده در اختیار داشته باشید.

کلاهبرداری به بهانه فروش وسایل دست دوم
در این نوع روش فرد کلاهبردار با طرح روشی فریبکارانه ، از طریق یک سایت تبلیغاتی برخی از تصاویر اجناس دست دوم خود را به نمایش می گذارد. کالا پس از نمایش و تماس گرفتن افراد بازدید کننده جهت خرید، از آنها می خواهد که مبلغ کالای مورد نظر خود را به شماره کارتش واریز کنند. فرد کلاهبردار محصول را پست نکرده و بعد از واریز شدن پول به حسابش دیگر شخصی را به عنوان خریدار نمی شناخت.

کلاهبرداری با ایمیل جعلی
این گروه از کلاهبرداران دنیای مجازی سراغ تاجرهایی می روند که در دنیای مجازی فعال هستند. آنها بعد از شناسایی طعمه های خود برای آنها ایمیل هایی ارسال کرده و از این طریق از قربانیان می خواهند به حساب آنها پول واریز کنند.
کلاهبردارهای دنیای مجازی به این شکل عمل می کنند؛ آنها وقتی به اطلاعات بازرگانان دست پیدا کردند، ایمیلی مشابه ایمیل طرف قرارداد بازرگانان می سازند و با ارسال نامه از طریق ایمیل جعلی به قربانیان خود می گویند شماره حساب شرکت تغییر کرده و بهتر است برای ادامه داد و ستد آنها مبلغ باقیمانده از قرارداد را به شماره حساب جدیدی که برایشان ارسال کرده اند، واریز کنند تا هر چه سریع تر اجناس خود را دریافت کنند.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا