برای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای eb5 آمریکا متقاضی باید مبلغ 1 میلیون دلار را در آمریکا سرمایه گذاری کند. البته در حالتی که سرمایه گذاری در مناطق خاص تعیین شده توسط دولت آمریکا باشد (مناطق حاشیه ای- روستایی )، این میزان به 500 هزار دلار کاهش می یابد.

اما در هر صورت باید سرمایه گذاری منجر به ایجاد 10 شغل تمام وقت برای ساکنان آمریکا به مدت 2 سال شود. نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد در خصوص تعداد سرمایه گذاران در سال می باشد. طبق سیاست های کشور آمریکا هر ساله 10 هزار متقاضی برای این برنامه می توانند شرکت کنند که 5 هزار تای آن ها برای سرمایه گذاری در مناطق روستایی می باشند.

موفقیت در ویزای سرمایه گذاری آمریکابستگی به برنامه و شرایط و نوع سرمایه گذاری متقاضی می باشد و نرخ ثابتی ندارد. اما با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده در حال حاضر می توان گفت که بیشتر این سرمایه گذاری ها در بخش مسکن در آمریکا بوده است.

ذکر این نکته ضروری است که ارائه مدرک برای اثبات دارایی سرمایه به صورت قانونی و سرمایه گذاری ریسک پذیر و عدم سوابق کیفری و سوپیشینه جز شرایط اولیه سرمایه گذاری در آمریکا می باشد.