خوش آمدید به آکادمی ایرسا

اکنون به ما بپیوندید تا به تمام ویژگی‌های ما دسترسی داشته باشید. پس از ثبت نام و ورود به سیستم، می‌توانید موضوعاتی ایجاد کنید، پاسخ‌هایی را به تاپیک‌های موجود ارسال کنید، به اعضای دیگر شهرت بدهید، پیام‌رسان خصوصی خود را دریافت کنید، و موارد دیگر.

پشتیبانی اینترنت

سؤال بپرسید و از انجمن ما پاسخ بگیرید

طراحی وب سایت

به سؤالات پاسخ دهید و در موضوع خود متخصص شوید

ارتباط با ما

کارشناسان ما آماده پاسخ‌گویی به سؤالات شما هستند

بهترین نرم افزار کنترل تغذیه در بازار

dastgahangoshtzani

New member
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-03
نوشته‌ها
20
پسندها
0
امتیازها
0
وب سایت
www.jahangostarpars.com
در نرم افزار رزرو غذا و تغذیه، شما امکانات مختلفی در خصوص رزرو غذا و دریافت غذا از سلف سرویس را خواهید داشت.
در این نرم افزار، این امکان به شما داده می شود که وعده های غذایی مختلف را به سلف سرویس های مختلف اختصاص دهید.
همچنین می توانید برای هر وعده به تعداد دلخواه غذا انتخاب کرده، غذاها را تعریف نمایید، سپس آن ها را به وعده ها و سلف سرویس ها اختصاص دهید.
برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و سالانه را ایجاد نمایید و با استفاده از منوی الگو در کنسول درخواست ها مشخص نمایید که چه کسانی، چه وعده هایی را می توانند درخواست دهند و چه نوعی از غذا را می توانند رزرو کنند.
درنهایت بعد از اینکه رزرواسیون و فیش پرینت انجام شد، گزارش های لازم را تهیه نمایید.
گزارش ها شامل مواردی است از قبیل اینکه در هر وعده غذایی و در هر سلف سرویس، چند غذا از چه نوعی تحویل مشتریان شده است و یا چه کسانی فیش داشته اند و نگرفته اند.
همه این موارد را می توانید از طریق گزارش های کنسول تغذیه دریافت نمایید.
نرم افزار اتوماسیون تغذیه جهان گستر پارس بهترین نرم افزار موجود در بازار

استفاده از نرم افزار تحت وب تغذیه‌ی جهان گستر پارس امکانات بسیاری را در اختیار شما قرار می‌دهد. از جمله‌ی این امکانات عبارت‌اند از:


  1. قابلیت رزرو غذا به صورت آنلاین
  2. صرفه‌جویی در وقت کارکنان سازمان و جلوگیری از به هدر رفت زمان
  3. جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی برای دریافت غذا
  4. جلوگیری از سو استفاده‌ی افراد غیر مسئول از سلف سرویس سازمان برای منافع شخصی
  5. حذف هزینه‌ی چاپ ژتون کاغذی
  6. جلوگیری از رد و بدل شدن پول نقد آلوده در سلف سرویس
  7. حذف مشکلات ناشی از نداشتن پول خرد کارمندان برای تهیه‌ی ژتون
  8. حداکثر استفاده از نیروی انسانی و افزایش بهره‌وری
  9. کاهش مراجعات افراد برای رزرو غذا
  10. جلوگیری از اضافه آمدن غذا و پخت غذا با توجه به تعداد رزرو شده
  11. کاهش هزینه‌ها
  12. مدیریت کارآتر سلف سرویس غذا در سازمان‌ها
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا