خوش آمدید به آکادمی ایرسا

اکنون به ما بپیوندید تا به تمام ویژگی‌های ما دسترسی داشته باشید. پس از ثبت نام و ورود به سیستم، می‌توانید موضوعاتی ایجاد کنید، پاسخ‌هایی را به تاپیک‌های موجود ارسال کنید، به اعضای دیگر شهرت بدهید، پیام‌رسان خصوصی خود را دریافت کنید، و موارد دیگر.

پشتیبانی اینترنت

سؤال بپرسید و از انجمن ما پاسخ بگیرید

طراحی وب سایت

به سؤالات پاسخ دهید و در موضوع خود متخصص شوید

ارتباط با ما

کارشناسان ما آماده پاسخ‌گویی به سؤالات شما هستند

معرفی کامل انگور موندراپ (Moon Drops)

nahal_online

New member
تاریخ ثبت‌نام
2021-11-27
نوشته‌ها
14
پسندها
0
امتیازها
0
معرفی کامل انگور موندراپ (Moon Drops)


7.jpg

این انگور ارغوانی با دانه‌های کشیده به تازگی راه خود را به بازار باز کرده است. انگور Moon Drop در سال 2004 توسط جک پاندول از The Grapery در بیکرزفیلد، کالیفرنیا و دیوید کین، متخصص ژنتیک میوه در شرکت بین المللی Fruit Genetics ایجاد شد. این انگور در دره سان خواکین در کالیفرنیا کشت می شود و می توان آن را در سوپرمارکت‌های محلی در اکثر ایالات متحده پیدا کرد، اما فصلی بسیار کوتاه و عرضه بسیار محدودی دارد.
انگور Moon Drop فقط حدود یک ماه در دسترس است و به دلیل در دسترس بودن محدود تقاضای زیادی دارد. این انگورها به صورت قلمه برای باغ های خانگی موجود نیستند و در واقع تا سال 2031 به ثبت اختراع می رسند تا از دیگر تولیدکنندگان در برابر تولید مجدد گونه محافظت کنند. برای کمک برای پاسخگویی به تقاضا، انگور Moon Drop به خوبی حفظ می شود تا مصرف کنندگان بتوانند به صورت عمده خرید کرده و در فریزر خود برای استفاده در ماه‌های زمستان ذخیره کنند.


انگور Moon Drop هم برای مصرف خام و هم برای کاربردهای پخته شده مانند برشته کردن یا تاول زدن مناسب است. آنها به طور کلی به عنوان انگور سفره خورده می شوند، اما شکل لوله‌ای بلند آنها همچنین امکان کاربردهای متنوع تری در آشپزی را فراهم می کند. انگور Moon Drop به اندازه‌ای بزرگ است که به دو نیم شده و با پنیر نمکی پر می‌شود تا طعم شیرین آن را تکمیل کند. آنها همچنین با نمک و لیمو برشته می‌شوند یا روی حرارت زیاد تاول می‌زنند و با سبزی‌های تلخ سرخ شده یا کلم‌های بروکسل تیز ترکیب می شوند. انگور Moon Drop تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود. آنها همچنین می‌توانند برای استفاده طولانی مدت منجمد شوند و طعم آنها از بین نمی رود.


مشخصات انگور موندراپ که در میان مردم به بلک ویلیام هم شناخته شده است به این شرح می‌باشد:


  • شکل انگشت مانند با پوست بنفش تیره، تقریبا سیاه. گوشت آن سفت و ترد است و این به آن چسبندگی خوبی می بخشد و به نگهداری آن در یخچال برای مدتی کمک می کند.
  • شیرین است، اما خیلی شیرین نیست، و طعم آن کمی شبیه ژله انگور است.
  • انگور موندراپ منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها، منگنز و ویتامین‌های A، C و K است.

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا